Taal: NL of EN
Mode: PC, Tablet, Mobile of TV
pcpret.nl: wandelen, fotografie, audio en computer weetjes!
WelkomStuur berichtGastenboekLinks RSS button
Bloem van watermuurSteun Hart voor natuur nu!Paddestoel

Foto's
Weetjes
Audio
Software
Wandelen


Meest gelezen onderwerpen:
Website blog...
Mediastreaming van Windows P...
Pingen en een IP adres vinde...
Gastenboek lezen...
Geluidsapparatuur aansluiten...
UTP, straight en cross ...
Schrijf een bericht...
Windows 7, 8 en 10 in een th...
Gastenboek schrijven...
Een thuisnetwerk aanleggen...

OS=
Browser=
IP adres= 18.204.2.53
Bezoekers= 1779695     Meer ...
(Vanaf 27-10-2010)

Please type over
Land informatie van bezoekers, 13 sep 2019 t/m 19 sep 2019

Website Blog van de auteur

Toon de berichten 81 t/m 90 (totaal=127)
[26-05-2008] Het is alweer 2 weken geleden dat ik iets heb geschreven over de website. Inmiddels heb ik een fotopagina gemaakt over een wandeling in Purmerend en is de Windows Media Center pagina geplaatst. Gisteren heb ik gewandeld in het Kroondomein het Loo, nabij Uddel. Tijdens de wandeling heb ik veel meikevers gezien, verder nog een paar hagedissen en heel veel paddenstoelen. Binnenkort komt er ook een fotopagina die iets laat zien over deze wandeling.

[10-05-2008] DIt warme weer is niet echt bevordelijk voor vernieuwingen van mijn website. Er zitten een aantal vernieuwingen van de website in de pijplijn, zoals voor het Windows Vista netwerk en een aparte pagina voor Windows Media Center informatie.

[10-05-2008] Vandaag was ik vroeg op stap om orchideeŽn inventarisaties te doen. Dit omdat een aantal locaties gebruikt wordt om auto's te parkeren of gewoon veels te vroeg worden gemaaid. OrchideeŽn zijn beschermde planten, maar kennelijk is vernieling gewoon toegestaan. Leuke vondsten vandaag zijn de eerst bloeiende orchidee en de eerste moeraswespenorchis. De eerst bloeiende orchidee was overigens een gevlekte rietorchis en dat is best wel bijzonder. Minder leuk was dat ik ook een aantal gaten heb gevonden waarin vrijwel zeker orchideeŽn hebben gestaan. Dat is diep treurig omdat die orchideeŽn dit niet gaan overleven. Tevens is de oude locatie verloren gegaan. Dus er zijn alleen maar verliezers.

[01-05-2008] De weetjes pagina is aangepast. Ik heb informatie toegevoegd dat informatie geeft over het redden van bestanden op een harde schijf die is ge-crashed. Oh ja, het dus veel verstandiger om tijdig gewoon die ene backup van die bestanden te maken.

[24-04-2008] Op 20 april ben ik naar de Kids for Animals clubdag geweest, hiernaast een foto van mij op de jungle river. Het was een zeer geslaagde en leuke dag!

[22-04-2008] De afgelopen dagen heb ik wat foto's van het afdansen op de site geplaatst.

[15-04-2008] Vandaag tijd gemaakt om de weblog pagina iets aan te passen. Het plaatsen van een foto leidt nogal eens tot een vreemde indeling. In plaats van alleen rechts uitlijnen, wordt een foto nu automatisch links uitgelijnd als het vorige onderwerp al een foto bevatte. De video bewerkingspagina heb ik ook iets actueler gemaakt.

[11-04-2008] Deze week heb ik voor gemeente Almere in het kader van groenbeheer een rondleiding gegeven langs een aantal orchidee√ęn gebieden. Veel terreintjes hebben meer bescherming nodig. Op zich was vroeger het groenbeheer een groot gevaar, nu lijkt de (toevallige) passant het grootste gevaar te worden. Op de foto is een ontluikende vleeskleurige orchis te zien.

[03-04-2008] Afgelopen zondag de NS wandeling Boxmeer-Vierlingsbeek gelopen. Doordat 3 wandelaars dankzij de routeplanner in Boxtel terecht waren gekomen, gingen we pas na half drie van start. Het wachten werd wel beloond, het leverde ons lekker gebak met koffie op. Het leek eerst nog mooi en droog weer te worden, helaas was dat van korte duur. De wandeling is een echte aanrader, wisselende landschappen en afwisselende wandelpaden.

[27-03-2008] Vandaag mijn administratie weer eens bijgewerkt. Verder de nieuwspagina op www.natuurspoor.nl weer up-to-date gemaakt. Dat werd ook wel eens tijd, de laatste update was in november 2007. Nieuws over de vrijwilligersprijs 2007, de werkdag en de doe en kijkdag op de Kemphaan, zijn toch wel interessant om even te noemen. Het Amcap video capture programma lijkt nu af en is geschikt voor download. Dit omdat de meest belangrijke functies, nu worden ondersteund. Interessant is dat Amcap nu mijn Pinnacle TV-kaart wel in 720x576 resolutie kan capturen, maar de software die ik normaal gebruik, kan dit nog niet. Kennelijk stelt iedere TV-kaart zeer specifieke eisen. Soms gaat dat toevallig goed en soms dus niet.

[ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ] [ 11 ] [ 12 ] [ 13 ]

Terug naar het Begin.


WelkomStuur berichtGastenboekLinks RSS button