Taal: NL of EN
Mode: PC, Tablet, Mobile of TV
pcpret.nl: wandelen, fotografie, audio en computer weetjes!
WelkomStuur berichtGastenboekLinks RSS button
Bloem van watermuurSteun Hart voor natuur nu!Paddestoel

Foto's
Weetjes
Audio
Software
Wandelen


Meest gelezen onderwerpen:
Website blog...
Mediastreaming van Windows P...
Pingen en een IP adres vinde...
Gastenboek lezen...
Geluidsapparatuur aansluiten...
UTP, straight en cross ...
Schrijf een bericht...
Windows 7, 8 en 10 in een th...
Gastenboek schrijven...
Een thuisnetwerk aanleggen...

OS=
Browser=
IP adres= 3.231.228.109
Bezoekers= 1800080     Meer ...
(Vanaf 27-10-2010)

Please type over
Land informatie van bezoekers, 13 oct 2019 t/m 19 oct 2019

Website Blog van de auteur

Toon de berichten 71 t/m 80 (totaal=127)
[31-08-2008] Net terug van vakantie uit Spanje. Ik heb met een enthousiaste groep gewandeld in de Sierra Nevada. Thuisgekomen bleek het ook hier mooi weer te worden. Dat betekende tuinonderhoud en een begin maken met het schilderen van mijn huis. Een min of meer trieste vondst was de levenloze rups van een pijlstaart vlinder. Desondanks interessant dat deze in mijn tuin voorkwam.

[13-08-2008] Gisteren informatie over het Windows Vista PerfMon op de Weetjes pagina geplaatst. Een interessant programma dat diepte en hoogtepunten van het besturingssysteem weergeeft. Een topper is de melding dat het besturingssysteem (Vista?) niet meer werkt en dat dan ook nog met een goed cijfer.

[09-08-2008] De Weblog heeft een iets ander uiterlijk gekregen. Binnenkort krijgt ook het Gastenboek dit vernieuwde uiterlijk. Dan volgt binnenkort ook een UWV logboek (ook bedoeld voor positieve uitingen). Dit omdat ik de zoveelste bezwaarprocedure tegen het UWV ga starten vanwege een WW uitkering in 2006. Kon men mij eerst niet vertellen hoeveel vakantiedagen ik nog over zou hebben. Of waarom ik plotseling 37,50 euro terug zou moeten betalen. Nou heb ik vandaag een brief ontvangen dat het heel normaal is om een jaaropgave te maken van de uitgekeerde bedragen zonder rekening te houden met de eventueel terugbetaalde bedragen. Verder bevatte de jaaropgave 2006 nog een storende fout, het loon ZVW was zomaar 5000 euro hoger dan ik zelf zou verwachten. Tja, ik hoop dat ik de enige ben met dit soort problemen. Zo niet, dan ben ik benieuwd naar de ervaringen van anderen.

[02-08-2008] Net klaar met het bakken van een voorraadje speculaas. Nu even tijd om weer wat te doen aan mijn weblog. De Windows XP, Vista en de algemene Windows netwerk pagina heb ik de afgelopen dagen een beetje aangepast. Ook verder gegaan met het reorganiseren van mijn computer software op diskette (feitelijk op te ruimen). Tja, dat er dus wel bijna 1000 en meer dan 20 jaar weemoed.

[23-07-2008] Deze week tijd gehad om de netwerk pagina (Windows XP) aan te passen. Iets toegevoegd over de gast login en internet security cq firewall. Verder iets over mijn notebook toegevoegd in ondere andere PC historie.

[19-07-2008] De Almare heeft vorige week ook een leuk artikel geschreven over Orchideeen in Almere. Ik ontvang veel reacties over dit onderwerp! De afgelopen week tijd gehad om de foto pagina aan te passen. Verder heb ik informatie over mijn oude notebooks op de site geplaatst. Daar valt nog veel meer over te vertellen, maar eerst moet ik ergens beginnen. Ook nog wat geknutseld met netwerken en Vista. Belangrijkst is denk ik toch dat het me gelukt is de belasting informatie boven water te krijgen. De belastingdienst, het UWV en ik komen met verschillende bedragen. Het is voor mij duidelijk dat het toch gaat om een verschil van 4000 euro. Het domste van dit alles is dat het zelfs in mijn voordeel lijkt te zijn. Waarom vertelt de belastingdienst dat niet eens? Waarom eerst een rare brief sturen die alleen maar vragen oproept?

[05-07-2008] Vandaag weer een dag van uitersten. Een leuke verrassing was dat Almere Vandaag een artikel over Orchideeen in Almere heeft gepubliceerd. Een paar schoonheidsfeitjes, duinvegetatie is duinzand geworden en zand uit de Noordzee ipv het IJsselmeer is te zoute geworden. Een leuke vondst voor mij was Zonnedauw tijdens een orchideeen inventarisatie. De domper kwam van de belastingdienst die vind dat ik voor 2006 te weinig heb opgegeven. Of dat echt zo is, dat is nogal wat uitzoekwerk. Verder ontbreekt voor dat bedrag nou net de jaaropgave. Hopelijk kan ik die alsnog bemachtigen.

[21-06-2008] 21 juni stond in het teken van de (niet Almeerse) orchidee. Vandaag een bezoek gebracht aan Luttelgeest en Landgoed Anningahof in Zwolle. In Luttelgeest werden we rondgeleid langs afgeplagde bermen. In Zwolle hebben we genoten van de beeldentuin in een interessante vegetatie.

[11-06-2008] De maand juni is de maand van de Almeerse Orchideeen. Dat betekent dat ik samen met een groep vrijwilligers veel tijd kwijt benn om deze te zoeken en te tellen. De resultaten zijn interessant en tegelijkertijd verontrustend. Het is op zich niet zo erg dat er geen toenames in aantallen zijn. Helaas is op groot aantal locaties een duidelijke afname te zien.

[03-06-2008] Dit weekend heb ik veel gefietst en gewandeld in de natuur. Ik heb bijvoorbeeld rozenkransje en vogelnestje. Bijgaande foto laat een libelle zien dat is weer eens wat anders.

[ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ] [ 11 ] [ 12 ] [ 13 ]

Terug naar het Begin.


WelkomStuur berichtGastenboekLinks RSS button