Taal: NL of EN
Mode: PC, Tablet, Mobile of TV
pcpret.nl: wandelen, fotografie, audio en computer weetjes!
WelkomStuur berichtGastenboekLinks RSS button
Bloem van watermuurSteun Hart voor natuur nu!Paddestoel

Foto's
Weetjes
Audio
Software
Wandelen


Meest gelezen onderwerpen:
Website blog...
Mediastreaming van Windows P...
Gastenboek lezen...
Pingen en een IP adres vinde...
Schrijf een bericht...
Gastenboek schrijven...
UTP, straight en cross ...
Geluidsapparatuur aansluiten...
Een thuisnetwerk aanleggen...
Een draadloos thuisnetwerk b...

OS=
Browser=
IP adres= 54.224.202.224
Bezoekers= 1244220     Meer ...
(Vanaf 27-10-2010)

Please type over
Land informatie van bezoekers, 22 jun 2017 t/m 28 jun 2017

Website Blog van de auteur

Toon de berichten 41 t/m 50 (totaal=125)
[13-07-2009] Er zijn twee nieuwe wandelingen toegevoegd, zoals de (bijna)jaarlijkse Den Haag-Scheveningen wandeling. Dit keer was er veel te zien, niet alleen de sculpturen op Lange Voorhout maar ook zandsculpturen op het Buitenhof en fraaie uitzichten aan de kust en tot slot Madurodam. Verder heb ik een beschrijving van de Knarbos wandeling bij Lelystad toegevoegd.

[03-07-2009] Er is weer een wandeling bijgevoegd: Pad in de Zak. Tijdens de wandeling kwam ik nog een opvallende vlinder tegen, zie foto. Ik heb de afgelopen weken kennis gemaakt met Windows 7. Dat ziet er leuk uit. De Media Center functionaliteit, met name de zender volgorde, lijkt makkelijker in te stellen. Opvallend is dat de prestatie index verschilt van Windows Vista, sommige prestaties, zoals geheugen en 3D lijken hoger uit te vallen. Binnenkort schrijf ik daar vast nog wel wat over.

[21-06-2009] De wandelpagina is uitgebreid met de Ubachsberg wandeling en wandelen op de Borkeld. Afgelopen week zag ik nog iets leuks in Almere, namelijk een brede wespenorchis zonder bladgroen.

[14-06-2009] Ik heb kleine wijzigingen gemaakt op een aantal audio pagina's. De afgelopen week wel weer leuke natuurfoto's gemaakt. Binnenkort komen deze ook op de website.

[03-06-2009] Het is lang stil geweest ... De afgelopen weken genoten van de natuur en ik heb veel gewandeld. Niet alleen in Almere, maar ook in de omgeving van Lelystad en Heerlen! De bijgevoegde foto laat een beestje zien die ik toevallig zag nabij de Oostvaardersplassen. Er is een artikel over de bouw van een PC luidsprekerset toegevoegd. Het zijn weliswaar geen piepkleine luidsprekerboxjes geworden, maar toch is het fraai, compact en goed klinkend setje geworden. Inmiddels is de wandelpagina ook weer wat aangepast.

[08-05-2009] Deze week heb ik de Kampina wandeling (van Boxtel naar Oisterwijk) toegevoegd met behulp van een door mij gemaakt php programma. Dit programma bespaart mij werkt met het maken van de de standaard code die nodig is om een webpagina te laten zien en verder voegt deze de fotobestanden toe aan de webpagina. Als extra kan ik dan nog teksten toevoegen, en indien nodig, kan ik de volgorde van de plaatjes aanpassen. Eigenlijk was dit php programma bedoeld om vrij eenvoudig een nieuwspagina te maken met op de hoofdpagina het belangrijkste cq het meest recente nieuws zonder het werk om dat letterlijk te plaatsen. Bijgaand nog een voorbeeld van verbijstering, is dit echt van deze tijd?

[17-04-2009] Weinig tijd gehad om wat nieuws te maken voor de website. Ik heb al wel nieuw fotomateriaal voorbereid. Verder ben ik bezig om een php hulp programma te gaan gebruiken waarmee ik makkelijker een nieuwe webpagina kan aanmaken en makkelijke kleine en grote aanpassingen kan maken. Dit hulp programma is bijna klaar voor gebruik. Het scheelt een hoop werk als ik de namen en mappen van bestanden niet meer zelf hoef in te tikken. Oh ja, een week geleden heb ik in Almere een fraaie avondfoto gemaakt.

[06-04-2009] De afgelopen weken zijn er een paar kleine aanpassingen op de website gemaakt. Binnenkort volgt er weer een beschrijving van een wandeling die ik vorige week heb gelopen. Dat was dus de NS Kampina wandeling, een zeer afwisselende en leuke wandeling! Een paar dagen geleden zag ik een grappig paddenstoeltje onder een laagje bladeren. Het bleek een aardster te zijn ... Het paddenstoeltje is slechts een paar centimeter groot en kan dus makkelijk over het hoofd worden gezien.

[16-03-2009] De afgelopen weken kris kras door Nederland gereden voor mijn werk. Oftewel geen tijd voor mijn website. Ik heb nog wel tijd gevonden om een artikel te schrijven over XAMPP, php en mysql. Dit artikel wil ik gaan bewerken voor de webontwerp pagina. Tijdens een wandeling vorige week, kwam ik beversporen tegen langs de Hoge Vaart in Almere. Bijgaand een foto. Nog even voor de statistiek: vragen over de Primefilm scanner en software ontwikkeling blijven regelmatig binnenkomen.

[16-02-2009] De afgelopen weken druk bezig geweest met php en mysql. Ik wil het onderhoud van bijvoorbeeld de foto pagina's vereenvoudigen. Dat is best wel veel werk. Voor een kennis wilde ik een draadloos netwerk installeren met WPA2 beveiliging. Alleen dat ging dus helemaal niet zo makkelijk. Uiteindelijk bleek Windows het hoofdprobleem. Als resultaat heb ik de netwerk informatie aangepast. De afgelopen weken heb ik ook een aantal gecrashde computers mogen oplappen. Al met al veel kansen gehad om weer mensen blij te maken en nieuwe dingen te leren. En ja, het leukste was om iemand smilies te leren gebruiken in Outlook. Een smiley zegt soms meer dan vele woorden ...

[ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ] [ 11 ] [ 12 ] [ 13 ]

Terug naar het Begin.


WelkomStuur berichtGastenboekLinks RSS button