Taal: NL of EN
Mode: PC, Tablet, Mobile of TV
pcpret.nl: wandelen, fotografie, audio en computer weetjes!
WelkomStuur berichtGastenboekLinks RSS button
Bloem van watermuurSteun Hart voor natuur nu!Paddestoel

Foto's
Weetjes
Audio
Software
Wandelen


Meest gelezen onderwerpen:
Website blog...
Mediastreaming van Windows P...
Gastenboek lezen...
Pingen en een IP adres vinde...
Schrijf een bericht...
Gastenboek schrijven...
UTP, straight en cross ...
Geluidsapparatuur aansluiten...
Een thuisnetwerk aanleggen...
Een draadloos thuisnetwerk b...

OS=
Browser=
IP adres= 54.224.202.224
Bezoekers= 1244220     Meer ...
(Vanaf 27-10-2010)

Please type over
Land informatie van bezoekers, 22 jun 2017 t/m 28 jun 2017

Website Blog van de auteur

Toon de berichten 51 t/m 60 (totaal=125)
[02-02-2009] Een aantal wijzigingen gemaakt op de site. O.a. is de Teletekst pagina geactualiseerd. Vorige week heb ik gewandeld op de Veluwe, deze wandeling komt nog op de site. Gisteren heb ik gewandeld in het Kotterbos en het Fluitbos in Almere. Er waren spechten en edelherten te zien. Bijgaand een edelhert.

[19-01-2009] Inmiddels staat de beschrijving van mijn nieuwe Media Center op de website. Tevens heb ik de MijnPc pagina geactualiseerd. Dat betekent ook dat ik de benchmark informatie heb ververst. Eerlijk gezegd vind ik de resultaten niet meevallen.

[13-01-2009] Wat kleine dingetjes op de site aangepast zoals mijn Epox 8RDA3+ systeem die kapot is gegaan. Inmiddels is deze vervangen door een Asus P5QL SE systeem die nu draait op Windows Vista. Dat is toch wel een stuk sneller dan ik gewend was! Zelfs Vista vind ik prettig in het gebruik ... Van dit nieuwe systeem heb ik nog geen beschrijving gemaakt.

[05-01-2009] De website is zojuist verhuisd. De website kan nu over meer functionaliteit beschikken. Bijgaand nog een ontbijtgast die ik heb kunnen fotograferen.

[31-12-2008] Voor de 2e keer oliebollen gebakken. Het resultaat is nu beter dan vorig jaar. En ja, gewoon bloem met gist gebruikt. Dit jaar voor de 1e keer appel beignets gemaakt. Volgend jaar iets korter in de olie, deze zijn erg gaar geworden. Wel spannend want ja hoeveel bloem er om de appel moest? Recepten komen tezijnertijd op mijn site, want dat kost me dan minder zoekwerk. Oh ja, de beste wensen voor het nieuwe jaar!

[28-12-2008] De afgelopen week stond in het teken van de kerst. Zo kwam de SBS6 kerstparade weer langs. Deze parade is uiteraard te bekijken op mijn Almere fotopagina! De kerst betekent ook familie bezoeken. Daarbij was er gelukkig nog tijd om een deel van de route Kerkepaden en Tichelroutes te lopen. Een fotoverslag van deze wandelroute is overigens te vinden op mijn wandelpagina. Verder heb ik de kerstfilm Bienvenue chez les Ch'tis in Cinescope gezien. Dat was kort samengevat: een hardstikke leuke film.

[15-12-2008] Ik heb de Webdesign pagina weer wat bijgeschaafd. Het kostte me wat zoekwerk, en gelukkig heb ik de titel, van het door mij gebruikte Php5 boek, teruggevonden. Met Mysql en Php ga ik zelf ook weer aan de slag, een flexibel en interactief nieuwspagina en een eenvoudige winkel moeten brood op de plank brengen. Het Teletekst project vordert gestaag, alleen brengt dat geen brood op de plank. Het is best lastig om de stroom bitjes tijdig om te zetten in een leesbare Teletekst pagina. Er zit ook fasttext en datacast informatie tussen, dus de data moet wel gefilterd worden. Voor het eerst ook de transparant optie gebruikt in Windows. Deze optie kan ik mogelijk toepassen voor de weergave van de ondertiteling. In theorie kan dit weergegeven worden door de video frames te voorzien van tekst. Helaas kost dat zelfs op een snelle computer enige tijd. Daar verzin terzijnertijd wel weer een oplossing voor.

[05-12-2008] Kleine wijzigingen gemaakt aan de website, oa op de Webdesign pagina en de Teletekst pagina. Naar aanleiding van een vraag van een Noors bedrijf, is het mij gelukt om Teletekst rechtstreeks vanaf de TV kaart in te lezen. Dat betekent dat ik binnenkort alle informatie binnen een paar minuten op mijn computer kan bekijken. Deze week met computerhulp voor iemand de Windows weer toegankelijk gemaakt, gelukkig had hij zijn informatie netjes gebackuped. Mijn advies aan hem was om bij een nieuwe aanval toch echt die computer uit te zetten. Verder heb ik voor een kennis 7 foto dvds gebrand. Zij heeft dus binnen een jaar meer dan 30GB beeldmateriaal geproduceerd ...

[22-11-2008] Heel soms sta ik voor een verrassing, wat zit daar nou weer voor een beest? Het lijkt er op dat de spin gevangen zit een in in een door een andere spin gesponnen wit jasje. Of is het toch ijs? Zo koud was het vanochtend toch nog niet? Ik heb dit zelf nog nooit zo mooi gezien.

[20-11-2008] Deze week mijn audio stereo pagina wat kleurrijker gemaakt. Verder her en der wat taalfoutjes gecorrigeerd. De parkwijk fotopagina is verrijkt met twee paddenstoelen foto's gemaakt in mijn eigen tuin. Deze week ook wwer wat computerhulp gedaan: ik heb audio driver probleem opgelost en ik heb iemand kunnen helpen bij de aanschaf van een nieuwe computer.

[ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ] [ 11 ] [ 12 ] [ 13 ]

Terug naar het Begin.


WelkomStuur berichtGastenboekLinks RSS button