Taal: NL of EN
Mode: PC, Tablet, Mobile of TV
pcpret.nl: wandelen, fotografie, audio en computer weetjes!
WelkomStuur berichtGastenboekLinks RSS button
Bloem van watermuurSteun Hart voor natuur nu!Paddestoel

Foto's
Weetjes
Audio
Software
Wandelen


Meest gelezen onderwerpen:
Website blog...
Mediastreaming van Windows P...
Pingen en een IP adres vinde...
Gastenboek lezen...
Geluidsapparatuur aansluiten...
UTP, straight en cross ...
Schrijf een bericht...
Windows 7, 8 en 10 in een th...
Gastenboek schrijven...
Een thuisnetwerk aanleggen...

OS=
Browser=
IP adres= 3.235.29.190
Bezoekers= 1946679     Meer ...
(Vanaf 27-10-2010)

Please type over
Land informatie van bezoekers, 01 apr 2020 t/m 07 apr 2020

Website Blog van de auteur

Toon de berichten 61 t/m 70 (totaal=128)
[05-12-2008] Kleine wijzigingen gemaakt aan de website, oa op de Webdesign pagina en de Teletekst pagina. Naar aanleiding van een vraag van een Noors bedrijf, is het mij gelukt om Teletekst rechtstreeks vanaf de TV kaart in te lezen. Dat betekent dat ik binnenkort alle informatie binnen een paar minuten op mijn computer kan bekijken. Deze week met computerhulp voor iemand de Windows weer toegankelijk gemaakt, gelukkig had hij zijn informatie netjes gebackuped. Mijn advies aan hem was om bij een nieuwe aanval toch echt die computer uit te zetten. Verder heb ik voor een kennis 7 foto dvds gebrand. Zij heeft dus binnen een jaar meer dan 30GB beeldmateriaal geproduceerd ...

[22-11-2008] Heel soms sta ik voor een verrassing, wat zit daar nou weer voor een beest? Het lijkt er op dat de spin gevangen zit een in in een door een andere spin gesponnen wit jasje. Of is het toch ijs? Zo koud was het vanochtend toch nog niet? Ik heb dit zelf nog nooit zo mooi gezien.

[20-11-2008] Deze week mijn audio stereo pagina wat kleurrijker gemaakt. Verder her en der wat taalfoutjes gecorrigeerd. De parkwijk fotopagina is verrijkt met twee paddenstoelen foto's gemaakt in mijn eigen tuin. Deze week ook wwer wat computerhulp gedaan: ik heb audio driver probleem opgelost en ik heb iemand kunnen helpen bij de aanschaf van een nieuwe computer.

[14-11-2008] Afgelopen weekend een leuke wandeling gemaakt in Markelo. Een reden voor mij om daarom een aantal wandelingen aan mijn hobby pagina toe te voegen. Deze week een nieuwe harde schijf (500GB) in mijn Media Center PC geplaatst. Nu kan ik weer nieuwe opnames maken, de oude 160GB schijf was vol. De 160GB zal verhuizen naar mijn werk PC. Deze week overigens twee reacties ontvangen over mijn Primefilm scanner onderwerp. Dat is dus een populair onderwerp aan het worden ...

[05-11-2008] Weinig tijd gehad om informatie te vernieuwen of toe te voegen. Wel tijd gehad om wat rond te struinen en daarbij mijzelf ergens op internet terug te vinden (in dit geval dus op salsa-workshop.nl). De foto is al een beetje oud en ik weet niet zeker wanneer die gemaakt is. De kleding wijst op half februari of begin juli. De HCC-dagen komen er aan, het is mijn bedoeling om de groep Webontwerp van de CompUsers gg te helpen. Misschien dat binnenkort een nieuw artikel op de site komt, misschien iets over DigiOz, WAMP of LAMP.

[22-10-2008] De teller informatie op mijn website levert interessante resultaten op. Het onderwerp thuisnetwerk trekt de meeste belangstelling. Daarna volgen kort na elkaar de onderwerpen dia/negatief scanner, audio, fotobewerking en Weetjes. Met name het onderwerp dia/negatief scanner trekt opvallend veel aandacht. Waarom? Dat zou ik zo niet weten. De pagina geeft achtergrond informatie en helaas kan ik alleen informatie geven over al wat oudere scanners. Email is populairder dan het gastenboek. De meeste vragen per email gaan over software ontwikkeling, het thuisnetwerk en audio. Het onderwerp software ontwikkeling trekt met name buitenlandse bezoekers van over de hele wereld aan!

[19-10-2008] De Webdesign pagina is aangevuld met informatie over het gebruik van ftp en eventuele alternatieven. Vorige week ook een leuk paddenstoeltje gevonden: een knotszwammetje. Het paddenstoeltje lijkt overigens wel wat op de rupsendoder.

[10-10-2008] Mijn collecteopbrengst is gisteravond geteld, of het er om ging, tijdens het tellen ging de spiksplinternieuwe telmachine kapot. Nog wat tijd gevonden om mijn Pinnacle PCTV 310i TV kaart wat beter te bekijken. De connectors op deze TV kaart zijn zeer mager gedocumenteerd. Op mijn site is nu wat meer informatie over deze connectors te vinden. Ook gezocht naar een foto die ik in oktober 2004 had gemaakt. Een foto van Walstroleeuwebek. Een mooie bloem die ik nog niet op mijn site geplaatst. Ik moest er aan denken toen ik bedacht hoeveel soorten leeuwebekken ik dit jaar al had gezien (behalve die dan).

[05-10-2008] De collecte zit er weer op en dus weer meer tijd voor andere activiteiten. Bijgevoegd een foto gemaakt tijdens het eten na een leuke boswandeling tussen Baarn en Lage Vuursche. De afgelopen week ook mijn Media Center pagina iets aangepast. Na een nieuwe installatie van Windows Media Center 2005 bleek de Standby optie niet direct te werken. De nieuwe installatie was nodig na een mislukte SP3 installatie. Mijn werk PC bleek de afgelopen weken niet meer uitgezet te kunnen worden. Met de plaatsing van een nieuwe netvoeding lijkt dit euvel gelukkig te zijn verholpen.

[17-09-2008] Toch alweer een paar weekjes geleden dat ik wat nieuws had te melden. Tja, druk, druk, druk. De collecte Dierenbescherming komt eraan, en dat betekent dus collectanten bellen en collectebussen wegbrengen. Dat betekent niet dat ik niks gedaan heb aan de site. Toegevoegd is een fotopagina over mijn wandelvakantie in Spanje. Dat betekent ook niet dat ik geen tijd heb voor computerhulp. Gisteren heb ik iemand kunnen helpen om het probleemloze UPC Wlan kastje bruikbaar te maken. De Vista netwerk wizard bleek toch enigszins onduidelijk in het gebruik. Er was gepoogd 2x een PPoE verbinding in te stellen voor UPC, tja, niet nodig. Probleem was de herkenning van de Wlan en de acceptatie van de opgegeven codes. Oh ja, de belasting perikelen lijkt een goede afloop te krijgen. Wat resteert zijn, denk ik, 2 mislukte pogingen van het UWV om mijn juiste inkomen voor 2006 te berekenen. Ik ontvang ook nog geld terug en dat is mooi meegenomen.

[ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ] [ 11 ] [ 12 ] [ 13 ]

Terug naar het Begin.


WelkomStuur berichtGastenboekLinks RSS button