Taal: NL of EN
Mode: PC, Tablet, Mobile of TV
pcpret.nl: wandelen, fotografie, audio en computer weetjes!
WelkomStuur berichtGastenboekLinks RSS button
Bloem van watermuurSteun Hart voor natuur nu!Paddestoel

Foto's
Weetjes
Audio
Software
Wandelen


Meest gelezen onderwerpen:
Website blog...
Mediastreaming van Windows P...
Pingen en een IP adres vinde...
Gastenboek lezen...
Geluidsapparatuur aansluiten...
UTP, straight en cross ...
Schrijf een bericht...
Windows 7, 8 en 10 in een th...
Gastenboek schrijven...
Een thuisnetwerk aanleggen...

OS=
Browser=
IP adres= 3.231.228.109
Bezoekers= 1800080     Meer ...
(Vanaf 27-10-2010)

Please type over
Land informatie van bezoekers, 13 oct 2019 t/m 19 oct 2019

Website Blog van de auteur

Toon de berichten 21 t/m 30 (totaal=127)
[07-05-2011] Mijn website ligt even stil, want ik lag even stil. Een week geleden, 30 april om 23.00, heb ik een maagbloeding gehad. Ik werd wakker en lag in een plas bloed, alleen wist ik dit op dat moment nog niet. Een strijd van 10 uur begon om in het ziekenhuis te komen ... Ik moest overgeven, ik weet niet hoe, ik bereikte de badkamer, ik spuugde en ik viel neer. Wat later krabbelde ik weer op en zag dat er geen braaksel lag maar bloed. Ik keek in de spiegel en ik zag alleen bloed, ik voelde me hondsberoerd en keek naar mijn mobiele telefoon die 3 meter verder lag. Ik dacht 112 ... De ambulance was er snel, misschien nog geen 5 minuten. Alleen was ik nog boven en de voordeur moest nog open ... sprak de 112 vrouw ... Ik kroop naar de slaapkamer en zag de plas bloed, oh jee, zei ik vrij luid en een trilling ging door mij heen. Wat moest ik aan? En waar waren mijn sleutels? De sleutels, sprak de 112 vrouw. Hoe ik beneden kwam dat weet ik niet, in ieder geval niet kruipend en niet lopend het leek een hel. Nog wel 3 meter te gaan en dan steeds de bel, dat had geen zin want ik bereikte die nooit of toch wel. De brievenbus dacht ik en ik viel neer. Ik lag daarna op de bank, mijn borst werd volg geplakt. Mijn hartslag bleek ok, maar waarom kon ik niet lopen, niet zitten ... Ik kreeg geen antwoord, de plas bloed viel volgens hun wel mee, het zou gaan om een neusbloeding terwijl mijn gezicht werd ontdaan van bloed ... De ambulance belde nog wel de huisartsenpost, maar vetrok daarna zonder mij ...

[14-03-2011] De website is nauwelijks gewijzigd, wel heb ik tijd gemaakt om de Almere informatie op natuurspoor.nl te verversen. Vanwege de Almeerdaagse activiteiten en nog wat onverwachte dingetjes had ik daarvoor niet zoveel tijd.
Het eerste dingetje was een kapotte fiets 10 km van mijn huis, ketting er af ... Net daarvoor bij de fietsenmaker geweest, ik hoor hem nog zeggen: alles is ok ... In het voorjaar was ik ook met de fiets langs geweest voor een onderhoudsbeurt. Daarna rammelde en knarsde de fiets ook nog steeds. De ketting bleek kurkdroog dus ik weet nu waar het geknars vandaan kwam.
Al jaren worstel ik met blikopeners. Vroeger kreeg ik met het goedkoopste ding nog wel blikken open. Tegenwoordig lukt me dat slechts moeizaam. Het afgelopen weekend verloor ik mijn gevecht met mijn nog maar drie maanden oude blikopener. Bij het openen van een AH blik werd deze vier-delig. Terug naar de winkel ... ze hadden nog een gelijksoortig exemplaar die volgens de winkel helemaal ok zou zijn. Ik heb dat ding, volgens mij, nog geen vijf seconden in mijn handen gehad, en toen was ook dat ding meerdelig. Tja, hoe gaat dit eindigen?
Tijdens een van mijn wandelingen stuitte ik nog wel op een raar houten ding, vermoedelijk een bank voor zeer lange mensen. De twijfel werd gevoed door de hoogte van de bank en het vele zand op de bank. Kennelijk is de bank heel wat geschikter om schoenen schoon te maken. Alleen zit de bovenste plank ook daarvoor best wel hoog. Misschien is het dan toch een sport toestel.

[25-02-2011] Deze maand was voor mij een wandelmaand, dit ondanks de kou. En de komende 2 maanden zal er door mij ook nog veel gewandeld worden in Almere. Dit betekent alleen niet dat de website straks veel meer Almere wandelingen zal krijgen. De wandelingen waar ik nu veel tijd aan besteed zullen in de Almeerdaagse in juni gelopen gaan worden door vele enthousiaste wandelaars. Het is een grote uitdaging om een wandelbeschrijving te maken die iedereen begrijpt behalve ikzelf. Vorige maand heb in de winterse kou nog wel met een groep in Markelo gewandeld en dat zonder gedetailleerde beschrijving! Die wandeling, Kerkepaden en Tichelroutes, staat al op de website, dus die hoef ik niet meer toe te voegen. Oh ja, de nieuwe radiator is inmiddels aangesloten ...

[17-12-2010] De afgelopen weken heb ik veel werk verzet. Er zijn een aantal wandelingen toegevoegd, zoals wandelen op de Veluwe, wandelen bij Ravenstein en wandelen in Deventer. De foto pagina heeft ook een opfrisbeurt gehad, met name de paddestoelen, insecten -en Almere pagina zijn vernieuwd. Toegevoegd is ook een impressie van de kunst tentoonstelling Neverending Art op de Kemphaan in Almere. En natuurlijk ging de winter niet aan Almere voorbij, bijgaand wat ijskunst rondom wat grassprieten. Een heel apart plaatje. Deze week heb ik ook weer tijd kunnen besteden aan mijn verwarming. Vanwege de plaatsing van HR++ glas in mijn woonkamer, moest er een radiator verplaatst worden. Een heuse uitdaging omdat het een nieuwe radiator is geworden waarbij ook wat leidingen verlegd moesten gaan worden. Gelukkig werkte het weer mee, tussen het vriezen door werd het deze week plotseling een keer boven nul. Dat klusje kon ik dus klaren, en nu de nieuwe radiator nog aansluiten ...

[16-11-2010] Het is hoogtijd voor een nieuw berichtje! De afgelopen maanden heb ik niet stil gezeten. Er zijn wat kleine aanpassingen gemaakt op de foto-en de netwerkpagina. In de tussentijd heb ik veel paddestoelen gezien in Markelo en Almere, een bezoek gebracht aan Deventer en de schitterende Glow in Eindhoven gezien. Binnenkort is als dit moois ook op mijn site te zien.

[10-09-2010] De afgelopen weken heb ik veel tijd besteed aan mijn websites. Deze hebben nu allemaal dezelfde architectuur gekregen waardoor het website onderhoud voor mij makkelijker wordt. Op natuurspoor.nl is de nieuws pagina geheel vernieuwd en het nieuws van 2010 is toegevoegd. Verder is de fotopagina van natuurspoor.nl uitgebreid met informatie over Zuid Limburg, Bergen aan Zee en het Meeuwenkampje. Hoogtepunten van de afgelopen periode zijn: het botterfestival in Almere Haven, wandelen in het Oostvaardersbos, determinatie van Watermuur, vlinders. Dit keer zijn er toch ook wat dieptepunten zoals een beschadigde lens van mijn fototoestel, een tweetal orchideeŽn verstoringen en een defecte verwarming. Het bleek dat mijn verwarming in de zomer aan heeft gestaan omdat een afsluiter het warme water niet meer afsloot. Ik vroeg me ook al af waarom de zomer zo heet was, daar ben ik nu dus achter gekomen ...

[25-08-2010] Oeps, meer dan 2 maanden geleden ... In de tussentijd veel uitstapjes gemaakt, bessen geplukt, bramen geplukt, jam gemaakt, bessensap gemaakt. En dan heb ik ook nog het een en ander voorbereid voor de wandel -en foto pagina. De afgelopen weken heb ik veel tijd besteed aan natuurspoor.nl en daarbij is er voor pcpret.nl het een en ander aangepast. Hoogtepunten van de afgelopen periode, tja? Een poging dan maar ... de beklimming van de Ventoux, het zien van een duinwespenorchis, wandelen van Vlissingen naar Domburg, wandelen van Den Haag naar Scheveningen, het plukken van bramen ...

[18-06-2010] Het is ruim 6 weken geleden dat ik iets over de website heb gemeld ... De tijd om de bloemetjes te bekijken of buiten te zetten is duidelijk weer aangebroken ... Wat betreft de website, ik heb de Valkenswaard-Eindhoven wandeling toegevoegd. Heel bijzonder was dat ik tijdens die wandeling een bosbeekjuffer heb gezien! En er waren nog meer bijzonder gebeurtenissen, zoals het betrappen van twee parende lantaarntjes, het bewonderen van stoomtractoren, het zien van gele morgensterren, het vinden van een bijenorchis, het fotograferen van een tweestippelig lieveheersbeestje en het opgraven van een kleine watersalamander (in mijn achtertuin). Tja, welke foto zou ik nu toch moeten kiezen?

[03-05-2010] De site is uitgebreid met twee nieuwe wandelingen, namelijk eentje in het Lauwersmeergebied en eentje naar Cruquius. Sinds kort is nu per groep te zien uit welke landen de website bezoekers lijken te komen. Het onderwerp software is het meest populair bij de buitenlandse lezers. Het onderwerp wandelen krijgt toch ook opvallend veel buitenlandse lezers. Komt dit nu door de zoekwoorden of is dit gewoon toeval?
Het kiezen van de foto was dit keer best moeilijk. Wat is leuker, fraai roodgekleurde lucht ten gevolge van vulkaanas, de Almeerse skyline of een blauwborst die om aandacht leek te vragen?

[05-04-2010] Het is Pasen, daarom een toepasselijke sfeervolle foto. De website is recent uitgebreid met een wandeling nabij Woerden (Zegveld). Meer website statistiek over landen en talen is in voorbereiding.

[ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ] [ 11 ] [ 12 ] [ 13 ]

Terug naar het Begin.


WelkomStuur berichtGastenboekLinks RSS button